FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Fuseekogels PEUGEOT

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Fuseekogels voor uw PEUGEOT bestellen

Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden.

Fuseekogel zelf demonteren

Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is.

Een defect fuseekogel herkennen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intakt te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden.