FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Fuseekogels RENAULT MEGANE I Coach (DA0/1_)

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Fuseekogel zelf demonteren

Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd.

Een defect fuseekogel herkennen

Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Wij controleren altijd bij de RENAULT MEGANE I Coach (DA0/1_) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Fuseekogels voor uw RENAULT bestellen

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.