Facebook

Fuseekogels ROVER

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Voor welk model ROVER

Fuseekogels ROVER

Fuseekogels voor uw ROVER bestellen

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuw handremmechanisme en nieuwe veren.

De juiste fuseekogel vinden

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig. Je kunt bij ons betalen via PayPal, iDeal, MisterCash en Creditcard De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.