FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Fuseekogels SUBARU

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Fuseekogels voor uw SUBARU bestellen

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Tevens zit er iets vet in de kogel gewrichten wat er dus niet uit mag lopen om het onderdeel intakt te laten ook hier kijkt de keur meester naar en kan bij scheuren in het rubber tot een afkeur leiden. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid, Rofren, Brembo, TRW, Bendix, ABS, Lucas, ATE, Zimmermann en Pagid

Fuseekogel zelf demonteren

De stuurdelen voor uw auto koopt u voordelig bij RemDiscounter.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen en makkelijk de juiste voor uw auto gevonden via onze kentekenzoeker. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen.

Een defect fuseekogel herkennen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULTTOYOTAJEEPSUBARUOPEL. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Het is daarom belangrijk om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren regelmatig of tijdens een onderhoudsbeurt op speling of defecten te controleren.