Facebook

Fuseekogels SUZUKI

Een fuseekogel zorgt voor het draaien en sturen van de wielen, dit is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en draagarm, wanneer er speling optreedt in de fuseekogel dan kan de auto een bonkend geluid gaan maken. Is dit het geval dan dient de fuseekogel vervangen te worden. Fuseekogels kunnen niet altijd los gekocht worden, deze zitten dan in de draagarm geperst en u kan dan alleen een complete draagarm vervangen.

Voor welk model SUZUKI

Fuseekogels SUZUKI

Fuseekogel voor uw auto kopen

Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de stuurinrichting en wielophanging van het voertuig al deze auto onderdelen dragen in hoge mate bij aan de veiligheid van het voertuig.

Fuseekogels voor uw SUZUKI bestellen

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur.

De juiste fuseekogel vinden

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Gelukkig koopt u een stabilisatorstang of stuurkogel bij RemOnderdelen tegen zeer scherpe prijzen waardoor het vervangen niet prijzig is.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.