FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voor uw auto

Remblokken moeten tijdig vervangen worden. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Een remblok set zit gemonteerd in de remklauw van de auto. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Remblok slijtage

Wat zijn goede en wat zijn slechte onderdelen voor uw auto. Remsystemen worden getest op comfort en veiligheid. Pas op voor namaak producten zonder keurmerken. Asbest is vervangen door andere grondstoffen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARUBUICKRENAULTMASERATISUZUKI.

Remblokken monteren

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Versleten remmen betekend gevaarlijk op de weg. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een draagarm is vaak een samenwerking met wielen.