Facebook

Remblokken

Afbeelding van een remblokkensetRemblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een standaard kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken

Versleten remblokken

Remvloeistof of motorolie mag nooit op straat lekken. U kunt hier zoeken op kenteken en de juiste remblokken vinden voor uw auto, u heeft keuze uit 2 verschillende kwaliteiten standaard kwaliteit van ABS of de premium remblokken van Brembo. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Remblokken vervangen

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICKLOTUSHONDA. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Goedkopen remblokken auto

Als de pas geplaatste remblokken niet rustig in worden gereden dan kunnen de remblokken te heet worden waardoor ze verbanden een inloop termijn van ongeveer 200 á 300 kilometer is gewenst om de remblokken in te laten slijten op de remschijven. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Producten
Remblokkenset standaard kwaliteit
Artikelnr: 37155
26,86
76,75
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Brembo premium
Artikelnr: P85041
38,27
86,98
incl. BTW

Remblokkenset Brembo premium
Artikelnr: P85072
38,43
109,80
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Budget line
Artikelnr: B-20889
20,45
63,90
incl. BTW

Remblokkenset Budget line
Artikelnr: B-20344
20,81
52,03
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Brembo premium
Artikelnr: P61081
45,04
102,36
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Budget line
Artikelnr: B-20792
23,32
68,58
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.