Remblokken

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblok slijtage

In de aftermarkt worden deze sets veel verkocht. Het assortiment bestaat wel uit 30.000 verschillende artikelnummers. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Remblokken auto kopen

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Rem Fabrikanten gebruik allemaal verschillende compounds. Remblokken zijn samen met de remschijven het belangrijkste element voor het remsysteem, als de remmen in werking treden dan zullen de remblokken tegen de remschijf gedrukt worden hierdoor zal de auto tot stilstand worden gebracht. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.

Harde remblokken

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Pas op voor namaak producten zonder keurmerken. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.