Facebook

Remblokken AUDI

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een standaard kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Voor welk model AUDI

Remblokken AUDI

Goedkopen remblokken AUDI

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, ABS en Brakemax

Remblokken vervangen

Asbest mag niet meer gebruikt worden in remvoering. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Heeft u extra ondersteuning nodig met uw keuze? Dagelijks zitten onze remspecialisten klaar om uw vragen te beantwoorden.

Versleten remblokken

Remreiniger reinigt de remmen zeer goed. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Zimmermann, TRW, ATE, Pagid, Lucas, Brembo, Bendix, Jurid, Rofren en Textar Met als gevolg dat de remschijven krom kunnen raken door oververhitting.

Producten
Remblokkenset standaard kwaliteit
Artikelnr: 36623
23,38
58,44
incl. BTW

Remblokkenset Budget line
Artikelnr: B-26612
20,93
47,58
incl. BTW

Remblokkenset achterzijde Budget line
Artikelnr: B-266123
20,81
48,40
incl. BTW

Remblokkenset Brembo premium
Artikelnr: P68024
33,34
75,76
incl. BTW

Remblokkenset Brembo premium
Artikelnr: P85017
27,61
62,76
incl. BTW

Remblokkenset standaard kwaliteit
Artikelnr: 36623
23,38
58,44
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.