FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken AUDI

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken monteren

Montagesets zijn vaak voorzien van veren en platen. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI past. Namen van 1e montage remblokfabrikanten zijn ATE.

Remblokken voor uw auto

Remblokken zijn samen met de remschijven het belangrijkste element voor het remsysteem, als de remmen in werking treden dan zullen de remblokken tegen de remschijf gedrukt worden hierdoor zal de auto tot stilstand worden gebracht. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie.

Remblok slijtage

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme en nieuwe pistons. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Remblokken worden gemonteerd met een montageset op een auto. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.