FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken BEDFORD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken monteren

Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Het vervangen van de remblokken is noodzakelijk als de auto een melding geeft dat deze vervangen dienen te worden en/of dat de remblokken gaan piepen (akoestische slijtindicator). Gemiddeld genomen gaan de remblokken aan de voorzijde van de auto ongeveer 20.000 a 30.000 kilometer mee, dit is uiteraard sterk afhankelijk van de rijstijl, de achterzijde van de auto zal veel langer mee gaan dit om dat de verdeling tussen voor/achter op 80%/20% ligt. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden.

Remblokken voor uw BEDFORD

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENNISSANIVECO. Welk voertuig heeft de kortste remweg in Europa. Warm remmen is met gekeurde blokken niet nodig. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Remblok slijtage

Abs is een veiligheidssysteem op de auto. Remklauwen van de auto moeten ook met een staalborstel gereinigd worden. Welke auto heeft de beste remmen? Waarom veranderen de verschillende remsystemen? De beste kwaliteit en prijs verhouding voor auto remblok sets. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.