Facebook

Remblokken BMW

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een standaard kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Voor welk model BMW

Remblokken BMW

Versleten remblokken

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BMW komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIACCHEVROLETPLYMOUTHOLDSMOBILE. Versleten remmen betekend gevaarlijk op de weg. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Goedkopen remblokken auto

Rem Fabrikanten gebruik allemaal verschillende compounds. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Remblokken vervangen

Remblokken zonder remstof bestaan niet. Stuurkogels staan niet in verbinding met remmen. De remslangen hoeven niet altijd gedemonteerd te worden. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Er kunnen ook anti tril gewichten boven op zitten.

Producten
Remblokkenset standaard kwaliteit
Artikelnr: 35159
43,05
110,39
incl. BTW

Remblokkenset Budget line
Artikelnr: B-24345
31,40
95,15
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Brembo premium
Artikelnr: P06034
49,88
131,25
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Budget line
Artikelnr: B-20727
26,96
77,03
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Brembo premium
Artikelnr: P06035
70,16
167,04
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Budget line
Artikelnr: B-20726
28,75
82,14
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.