FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken BMW

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voor uw BMW

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Demontage van auto blokken gaat eenvoudig. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Hoe snel de remblokken slijten is ook afhankelijk van uw rijstijl bent u een rustige rijder en remt u veel af op de motor dan zullen de remblokken langer meegaan dan wanneer u een sportieve rijstijl aan houdt, hier is de keuze in de kwaliteit van de remblokken ook erg belangrijk.

Remblok slijtage

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.

Remblokken monteren

Demonteren van een remklauw van uw auto moet als 2e. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Schokkend remmen van de auto betekend controleren.