FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken BUICK

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken monteren

Auto onderdelen kan je zoeken via origineel nummer. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Remblokken worden tegen de remschijven gedrukt. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS

Remblokken voor uw BUICK

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Een remblok set bestaat meestal uit 4 stuks en soms uit 8 stuks. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remblok slijtage

De auto moet een korte remweg hebben. Keramisch vet is de vervanger van kopervet. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Controleren op slijtage van auto onderdelen is noodzakelijk. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen.