FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken CADILLAC

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblok slijtage

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De juiste onderdelen zoeken wij via het auto chassisnummer. Warm remmen gebeurd alleen op een race circuit. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE, Brembo, ABS, Jurid, Rofren, Lucas en Bendix

Remblokken voor uw CADILLAC

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Het rempedaal wordt zeer vaak gebruikt. Warm remmen is met gekeurde blokken niet nodig. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remblokken monteren

Er kunnen ook anti tril gewichten boven op zitten. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.