FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken CHRYSLER

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken monteren

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Elke CHRYSLER heeft een eigen VIN-nummer. Remdelen moeten aan altijd aan veiligheidseisen voldoen. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.

Remblok slijtage

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Remblokken voor uw auto

Op remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting! Daarnaast leveren wij sport remschijven van Brakemax en sport remblokken en -schijven van het topmerk Brembo. Monteren van auto remmen luistert nauwkeurig. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.