FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken CITROEN

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblok slijtage

Wij controleren altijd bij de CITROEN dealer of de onderdelen passen op uw auto. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Goedkoop is bij remonderdelen ook vaak duurkoop en is niet verstandig daar het om een veiligheids product gaat.

Remblokken voor uw auto

Keramisch vet is de vervanger van kopervet. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Het vele gebruik tijdens een rit zorgt voor slijtage. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden.

Remblokken monteren

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.