Facebook

Remblokken CITROEN

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een standaard kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Voor welk model CITROEN

Remblokken CITROEN

Versleten remblokken

Kopervet wordt niet meer gebruikt bij montage. Voering wordt geproduceerd uit wel 200 grondstoffen. Warm remmen is met gekeurde blokken niet nodig. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Remblokken zijn slijtage onderdelen door de wrijving die ontstaat tussen remblokken en remschijven zullen de remblokken eerder verslijten dan de remschijven, het is daarom belangrijk dat de remmen tijdig worden gecontroleerd op slijtage, versleten auto-onderdelen zijn gevaarlijk controleer daarom altijd tijdig op slijtage.

Remblokken vervangen

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Veiligheid en comfort is belangrijk voor de klant. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Stuurkogels staan niet in verbinding met remmen.

Goedkopen remblokken CITROEN

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Demonteren van een remklauw van uw auto moet als 2e. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De remslangen hoeven niet altijd gedemonteerd te worden.

Producten
Remblokkenset voorzijde Brembo premium
Artikelnr: P61081
45,04
102,36
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Budget line
Artikelnr: B-20792
23,32
68,58
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Brembo premium
Artikelnr: P61074
42,87
109,92
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Budget line
Artikelnr: B-20280
24,09
61,77
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Budget line
Artikelnr: B-20101
25,17
71,91
incl. BTW

Remblokkenset Brembo premium
Artikelnr: P61082
43,98
112,78
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Brembo premium
Artikelnr: P61066
33,82
93,94
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.