FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken DACIA

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken monteren

Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Wij controleren altijd bij de DACIA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Gaat u ook de remschijven vervangen neem dan ook altijd de remblokken mee dit omdat de oude remblokken ingesleten zijn op de oude remschijven.

Remblok slijtage

Warmte is belangrijk in de remonderdelen. Remblokken zonder remstof bestaan niet. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto.

Remblokken voor uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICKCITROENLINCOLN. Abs is een veiligheidssysteem op de auto. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.