Facebook

Remblokken DACIA

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een standaard kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Voor welk model DACIA

Remblokken DACIA

Goedkopen remblokken DACIA

Er kunnen verbrande plekken in de remblokken zitten waardoor deze niet goed in kunnen slijten op de nieuwe remschijven. Demonteren van een wiel moet als eerste. Voering wordt geproduceerd uit wel 200 grondstoffen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Remblokken vervangen

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Testen van frictie materiaal gaat op een Kraus machine. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Verbrande plekken in de remblokken worden veroorzaakt door oververhitting, de top laag van het remblok verbrand en zal hard worden hierdoor kunnen bijgeluiden ontstaan, dit word ook wel verglazing van de remblokken genoemd.

Versleten remblokken

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Te warme remmen is vaak een lange remweg. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAABFIATMINIJEEPOPEL.

Producten
Remblokkenset voorzijde Brembo premium
Artikelnr: P68059
33,72
88,74
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Budget line
Artikelnr: B-20563
25,49
79,67
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Budget line
Artikelnr: B-26993
21,80
68,14
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Brembo premium
Artikelnr: P68008
33,07
80,66
incl. BTW

Remblokkenset Brembo premium
Artikelnr: P68038
31,87
81,72
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Brembo premium
Artikelnr: P68033
40,35
109,06
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Budget line
Artikelnr: B-20254
23,69
59,23
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.