FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken DAEWOO

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voor uw DAEWOO

Niet gelijk slijten kan ook het probleem van een handrem zijn. Een remblok set zit gemonteerd in de remklauw van de auto. Hoe harder de auto rijdt tijdens de noodstop des te warmer worden de schijven. Heeft u extra ondersteuning nodig met uw keuze? Dagelijks zitten onze remspecialisten klaar om uw vragen te beantwoorden.

Remblok slijtage

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Stuurkogels staan niet in verbinding met remmen.

Remblokken monteren

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Remblokken worden gemonteerd met een montageset op een auto. Het rempedaal wordt zeer vaak gebruikt. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?