Facebook

Remblokken DAEWOO

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een standaard kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Voor welk model DAEWOO

Remblokken DAEWOO

Versleten remblokken

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTACHEVROLETJAGUAR. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Brembo, Textar, Jurid, ABS, Pagid, Bendix, Lucas, Bosch en ATE Vandaag besteld, morgen bij u in huis.

Remblokken vervangen

Remschijven en remblokken passend bij uw auto zoekt u makkelijk via uw kenteken. Veiligheid in de auto is belangrijk tijdens remmen. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Anti piepplaten zorgen voor meer comfort van het onderdeel.

Goedkopen remblokken DAEWOO

Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Bij het rijwielgedeelte voor en achter zit ook het remsysteem. De remslangen hoeven niet altijd gedemonteerd te worden. Remstof ontstaat altijd als men remt met de auto.

Producten
Remblokkenset voorzijde Brembo premium
Artikelnr: P15006
28,93
68,88
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Budget line
Artikelnr: B-20325
19,51
47,57
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Brembo premium
Artikelnr: P10057
42,79
112,59
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Budget line
Artikelnr: B-20592
27,54
72,47
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Brembo premium
Artikelnr: P24048
39,24
89,18
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Budget line
Artikelnr: B-20241
23,93
68,38
incl. BTW

Remblok-montageset voorzijde
Artikelnr: 1285Q
13,10
31,96
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.