FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken DAF

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voor uw DAF

Remblokken zijn samen met de remschijven het belangrijkste element voor het remsysteem, als de remmen in werking treden dan zullen de remblokken tegen de remschijf gedrukt worden hierdoor zal de auto tot stilstand worden gebracht. Met als gevolg dat de remschijven krom kunnen raken door oververhitting. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Kopervet kan storing geven aan het abs systeem. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

Remblok slijtage

Voering wordt geproduceerd uit wel 200 grondstoffen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Sleutelen aan het remsysteem vereist kennis. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Remblokken monteren

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Sumitomo en mando produceren Koreaanse remmen. Aan de achterzijde zullen de ongeveer 35.000 kilometer mee gaan. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.