Facebook

Remblokken DAF

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken DAF

Remblokken vervangen

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Groeven in remschijven is slecht voor de blokken. Autopartsonline verkoop 2 merken remschijven en remblokken; brembo en abs deze hebben alle gestelde keurmerken zoals TUV en EC90R en zijn goedgekeurd voor uw auto.

Goedkopen remblokken DAF

Onze remblokken en remschijven worden vanuit onze eigen voorraad altijd de volgende dag bij u thuis afgeleverd. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEOCHRYSLERLEXUSDAF.

Versleten remblokken

Het assortiment bestaat wel uit 30.000 verschillende artikelnummers. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Testen van frictie materiaal gaat op een Kraus machine. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Producten