FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken DAIHATSU

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblok slijtage

Elke DAIHATSU heeft een eigen VIN-nummer. Vaak moeten auto remblokken eerst in geremd worden. Ook draagarmen staan los van de remdelen. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?

Remblokken voor uw auto

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Op remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting! Daarnaast leveren wij sport remschijven van Brakemax en sport remblokken en -schijven van het topmerk Brembo.

Remblokken monteren

Wielen zijn altijd onderdeel van de remmen. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Keramisch vet is de vervanger van kopervet. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.