Facebook

Remblokken DAIHATSU

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Voor welk model DAIHATSU?

Remblokken DAIHATSU

Goedkopen remblokken DAIHATSU

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders.

Versleten remblokken

Stuurkogels staan niet in verbinding met remmen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Hoe snel de remblokken slijten is ook afhankelijk van uw rijstijl bent u een rustige rijder en remt u veel af op de motor dan zullen de remblokken langer meegaan dan wanneer u een sportieve rijstijl aan houdt, hier is de keuze in de kwaliteit van de remblokken ook erg belangrijk. Anti piepplaten zorgen voor meer comfort van het onderdeel.

Remblokken vervangen

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Remsystemen worden getest op comfort en veiligheid. Gaat u ook de remschijven vervangen neem dan ook altijd de remblokken mee dit omdat de oude remblokken ingesleten zijn op de oude remschijven. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.