FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken DODGE

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblok slijtage

Remvloeistof of motorolie mag nooit op straat lekken. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie.

Remblokken monteren

Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Auto onderdelen kan je zoeken via origineel nummer. Groeven in remschijven is slecht voor de blokken. De meeste auto’s zijn hebben een slijtage indicator de één heeft een sensor op de remblokken de andere heeft een akoestische slijtindicator de laatste maakt geluid waardoor merkbaar word dat de remblokken versleten zijn. Verschil in remvoering materiaal bepaald de remkracht.

Remblokken voor uw DODGE

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Je kunt bij ons betalen via Creditcard en overboeking Remsystemen worden getest op comfort en veiligheid. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.