Facebook
Let op, vertraging wegens uitbreiding van ons magazijn! Vandaag besteld, volgende week geleverd!

Remblokken DODGE

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een standaard kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Voor welk model DODGE

Remblokken DODGE

Versleten remblokken

Elke DODGE heeft een eigen VIN-nummer. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Namen van 1e montage remblokfabrikanten zijn ATE. Wij leveren remblokken en remschijven van standaard kwaliteit voor uw uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHEFERRARILADAVAUXHALL.

Remblokken vervangen

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Stuurkogels staan niet in verbinding met remmen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Goedkopen remblokken auto

Remblokken zijn samen met de remschijven het belangrijkste element voor het remsysteem, als de remmen in werking treden dan zullen de remblokken tegen de remschijf gedrukt worden hierdoor zal de auto tot stilstand worden gebracht. Schokdempers behoren ook tot de veiligheidsonderdelen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Een noodstop kan men beter vermijden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.