FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken FERRARI

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken monteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FERRARI past. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLNDAIHATSUGMC. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.

Remblokken voor uw auto

Houdt u altijd rekening met weekend, feestdagen en zondagen. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen.

Remblok slijtage

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Bij het rijwielgedeelte voor en achter zit ook het remsysteem. Een slijt contact noemt men ook wel slijt indicator. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo Remblokken worden geperst en gebakken tijdens productie.