FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remblokken FIAT

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken FIAT

Remblokken vervangen

Wij controleren altijd bij de FIAT dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

Goedkopen remblokken auto

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix, Textar, Bosch, Brembo, ATE, TRW, Zimmermann en ABS Een noodstop kan men beter vermijden. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. In de aftermarkt worden deze sets veel verkocht. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

Versleten remblokken

Gaat u ook de remschijven vervangen neem dan ook altijd de remblokken mee dit omdat de oude remblokken ingesleten zijn op de oude remschijven. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Trillende remmen komt vaak door overbelasting. Kopervet kan storing geven aan het abs systeem. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden.