FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken FIAT

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voor uw FIAT

Verschil in remvoering materiaal bepaald de remkracht. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Zo weet u zeker dat de remblokken en remschijven op uw auto passen.

Remblok slijtage

Ook als u de remschijven gaat vervangen dient u de remblokken ook te vervangen. Welke auto heeft de beste remmen? Waarom veranderen de verschillende remsystemen? De beste kwaliteit en prijs verhouding voor auto remblok sets. Verbrande plekken in de remblokken worden veroorzaakt door oververhitting, de top laag van het remblok verbrand en zal hard worden hierdoor kunnen bijgeluiden ontstaan, dit word ook wel verglazing van de remblokken genoemd. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Onze remblokken en remschijven worden vanuit onze eigen voorraad altijd de volgende dag bij u thuis afgeleverd.

Remblokken monteren

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIAVOLVOSMART. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Kopervet kan storing geven aan het abs systeem.