FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken FORD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblok slijtage

Demonteren van een remklauw van uw auto moet als 2e. Remvloeistof bediend de piston in de remklauw. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FORD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Remblokken voor uw auto

Versleten remmen betekend gevaarlijk op de weg. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. U kunt hier zoeken op kenteken en de juiste remblokken vinden voor uw auto, u heeft keuze uit 2 verschillende kwaliteiten originele kwaliteit van ABS of de premium remblokken van Brembo. Het assortiment bestaat wel uit 30.000 verschillende artikelnummers.

Remblokken monteren

Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons en nieuwe rubberdelen. Vaak moeten auto remblokken eerst in geremd worden. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Ongelijk afslijten betekend problemen met de remklauw.