Facebook

Remblokken FORD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Voor welk model FORD?

Remblokken FORD

Remblokken vervangen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FORD. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie.

Versleten remblokken

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAFFORDLEXUS. Een remblok set bestaat meestal uit 4 stuks en soms uit 8 stuks. Remvermogen van een auto is afhankelijk van de diameter remschijven. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

Goedkopen remblokken auto

Wat zijn goede en wat zijn slechte onderdelen voor uw auto. Het rempedaal wordt zeer vaak gebruikt. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De auto kan naar links of rechts trekken.