FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken GMC

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voor uw GMC

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wanneer moet ik auto onderdelen vervangen. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. De meeste auto’s zijn hebben een slijtage indicator de één heeft een sensor op de remblokken de andere heeft een akoestische slijtindicator de laatste maakt geluid waardoor merkbaar word dat de remblokken versleten zijn. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Remblok slijtage

Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULTCITROENDAIHATSUSSANGYONGIVECO. Er zijn in Europa maar een tiental remblokfabrikanten. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Remblokken monteren

In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Akebono is een producent van Japanse remsystemen. Als de pas geplaatste remblokken niet rustig in worden gereden dan kunnen de remblokken te heet worden waardoor ze verbanden een inloop termijn van ongeveer 200 á 300 kilometer is gewenst om de remblokken in te laten slijten op de remschijven. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.