FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken HONDA

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voor uw HONDA

Ongelijk afslijten betekend problemen met de remklauw. Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een voertuig moet opgekrikt worden of op een hefbrug staan.

Remblokken monteren

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Gietijzer komt minder veel voor als component. Demonteren van een remklauw van uw auto moet als 2e. Schokdempers behoren ook tot de veiligheidsonderdelen.

Remblok slijtage

Bij demontage altijd goed de oude onderdelen bekijken. Een draagarm is vaak een samenwerking met wielen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer.