Facebook
Let op, vertraging wegens uitbreiding van ons magazijn! Vandaag besteld, volgende week geleverd!

Remblokken HYUNDAI

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een standaard kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Voor welk model HYUNDAI

Remblokken HYUNDAI

Versleten remblokken

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Remmen trillen ook door te hoge temperaturen in de blokken. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De auto kan naar links of rechts trekken.

Goedkopen remblokken HYUNDAI

Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVOMASERATISUBARUSSANGYONG. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Remblokken vervangen

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Asbest mag niet meer gebruikt worden in remvoering. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen.

Producten
Remblokkenset Brembo premium
Artikelnr: P30043
49,21
136,70
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Brembo premium
Artikelnr: P30018
39,36
91,54
incl. BTW

Remblok-montageset achterzijde
Artikelnr: 1667Q
10,08
28,80
incl. BTW

Remblok-montageset voorzijde
Artikelnr: 1617Q
8,49
23,60
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Brembo premium
Artikelnr: P30069
52,65
119,65
incl. BTW

Remblokkenset Brembo premium
Artikelnr: P30026
42,07
110,72
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.