FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken INFINITI

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voor uw INFINITI

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Onze remblokken en remschijven worden vanuit onze eigen voorraad altijd de volgende dag bij u thuis afgeleverd. Verschil in remvoering materiaal bepaald de remkracht. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Remblokken monteren

Er kunnen ook anti tril gewichten boven op zitten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden.

Remblok slijtage

Akebono is een producent van Japanse remsystemen. Een noodstop kan men beter vermijden. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Houdt u altijd rekening met weekend en zondagen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARIFORDSMARTISUZULAND ROVERSKODA.