FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken ISUZU

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voor uw ISUZU

Hoe snel de remblokken slijten is ook afhankelijk van uw rijstijl bent u een rustige rijder en remt u veel af op de motor dan zullen de remblokken langer meegaan dan wanneer u een sportieve rijstijl aan houdt, hier is de keuze in de kwaliteit van de remblokken ook erg belangrijk. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remblok slijtage

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Niet gelijk slijten kan ook het probleem van een handrem zijn. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Een remblok set bestaat meestal uit 4 stuks en soms uit 8 stuks. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel.

Remblokken monteren

Ook draagarmen staan los van de remdelen. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.