FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken IVECO

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblok slijtage

Ook als u de remschijven gaat vervangen dient u de remblokken ook te vervangen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw IVECO komen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Remblokken voor uw auto

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Bij demontage altijd goed de oude onderdelen bekijken. Remsystemen voor personenwagens zijn een grote markt. Ieder voertuig heeft een andere remweg.

Remblokken monteren

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie. Wat erg belangrijk is voor de keuze die u maakt bij het kopen van remschijven en remblokken of deze in europa geproduceerd zijn en aan alle veiligheids kenmerken , voldoen gesteld door de automobiel fabrikant. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd.