FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken JEEP

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken monteren

Hoe herken ik de juiste onderdelen voor mijn remmen. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd.

Remblok slijtage

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw JEEP, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Remschijven en remblokken passend bij uw auto zoekt u makkelijk via uw kenteken. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Kopervet kan storing geven aan het abs systeem.

Remblokken voor uw auto

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Demonteren van een wiel moet als eerste. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.