FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken KIA

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voor uw KIA

Remvermogen van een auto is afhankelijk van de diameter remschijven. Abs is een veiligheidssysteem op de auto. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Als de pas geplaatste remblokken niet rustig in worden gereden dan kunnen de remblokken te heet worden waardoor ze verbanden een inloop termijn van ongeveer 200 á 300 kilometer is gewenst om de remblokken in te laten slijten op de remschijven.

Remblokken monteren

Een draagarm is vaak een samenwerking met wielen. Het vervangen van de remblokken is noodzakelijk als de auto een melding geeft dat deze vervangen dienen te worden en/of dat de remblokken gaan piepen (akoestische slijtindicator). U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Remblok slijtage

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Namen van 1e montage remblokfabrikanten zijn ATE. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Warmte is belangrijk in de remonderdelen. Sumitomo en mando produceren Koreaanse remmen.