Facebook

Remblokken KIA

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een standaard kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Voor welk model KIA

Remblokken KIA

Remblokken vervangen

De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. In de aftermarkt worden deze sets veel verkocht. Ook als u de remschijven gaat vervangen dient u de remblokken ook te vervangen. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Versleten remblokken

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Een remblok set zit gemonteerd in de remklauw van de auto. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?

Goedkopen remblokken KIA

Een noodstop kan men beter vermijden. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Als u met een handgeschakelde auto rijdt dan zullen de remblokken doorgaans langer meegaan dit omdat er meer op de motor word afgeremd, bij een automaat zullen de remblokken harder slijten omdat de remmen meer belast worden dan bij een handgeschakelde auto. Stuurkogels staan niet in verbinding met remmen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.