Facebook

Remblokken LADA

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een standaard kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Voor welk model LADA

Remblokken LADA

Versleten remblokken

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Met als gevolg dat de remschijven krom kunnen raken door oververhitting. Anti piepplaten zorgen voor meer comfort van het onderdeel. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Goedkopen remblokken LADA

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAILAMBORGHINIOLDSMOBILE. Schokkend remmen van de auto betekend controleren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Op remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting! Daarnaast leveren wij sport remschijven van Brakemax en sport remblokken en -schijven van het topmerk Brembo.

Remblokken vervangen

Welk voertuig heeft de kortste remweg in Europa. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Verbrande plekken in de remblokken worden veroorzaakt door oververhitting, de top laag van het remblok verbrand en zal hard worden hierdoor kunnen bijgeluiden ontstaan, dit word ook wel verglazing van de remblokken genoemd.

Producten
Remblokkenset voorzijde Brembo premium
Artikelnr: P41002
31,79
90,82
incl. BTW

Remblok-montageset voorzijde
Artikelnr: 0970Q
7,61
21,14
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Budget line
Artikelnr: B-26326
25,24
74,24
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Brembo premium
Artikelnr: P41002
31,79
90,82
incl. BTW

Remblokkenset standaard kwaliteit
Artikelnr: 37296
26,35
65,88
incl. BTW

Remblokkenset Budget line
Artikelnr: B-20156
23,56
63,67
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Budget line
Artikelnr: B-26993
21,80
68,14
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.