FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken LADA

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken monteren

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Inremmen moet ongeveer 300 kilometer. Asbest mag niet meer gebruikt worden in remvoering. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LADA komen.

Remblokken voor uw auto

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Sleutelen aan het remsysteem vereist kennis. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODACADILLACISUZUSAABLDVLAMBORGHINI. Een draagarm is vaak een samenwerking met wielen.

Remblok slijtage

Voering wordt geproduceerd uit wel 200 grondstoffen. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Abs is een veiligheidssysteem op de auto.