FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken LANCIA

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voor uw LANCIA

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Abs systemen zitten op de meeste jonge automobielen. Welk voertuig heeft de kortste remweg in Europa.

Remblok slijtage

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur.

Remblokken monteren

Groeven in remschijven is slecht voor de blokken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Gaat u ook de remschijven vervangen neem dan ook altijd de remblokken mee dit omdat de oude remblokken ingesleten zijn op de oude remschijven. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENBUICKPORSCHE. Versleten remmen betekend gevaarlijk op de weg.