Facebook

Remblokken LDV

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een standaard kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Voor welk model LDV

Remblokken LDV

Remblokken vervangen

Autopartsonline verkoop 2 merken remschijven en remblokken; brembo en abs deze hebben alle gestelde keurmerken zoals TUV en EC90R en zijn goedgekeurd voor uw auto. Asbest is vervangen door andere grondstoffen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LDV, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Abs is een veiligheidssysteem op de auto. Wat erg belangrijk is voor de keuze die u maakt bij het kopen van remschijven en remblokken of deze in europa geproduceerd zijn en aan alle veiligheids kenmerken , voldoen gesteld door de automobiel fabrikant.

Versleten remblokken

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Abs systemen zitten op de meeste jonge automobielen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Testen van frictie materiaal gaat op een Kraus machine.

Goedkopen remblokken auto

Er zijn in Europa wel honderden verschillende merken. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Voering wordt geproduceerd uit wel 200 grondstoffen. Ook draagarmen staan los van de remdelen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.