FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken LDV

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voor uw LDV

Veiligheid in de auto is belangrijk tijdens remmen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd.

Remblokken monteren

Namen van 1e montage remblokfabrikanten zijn ATE. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remblok slijtage

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Er kunnen verbrande plekken in de remblokken zitten waardoor deze niet goed in kunnen slijten op de nieuwe remschijven. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Hoe harder de auto rijdt tijdens de noodstop des te warmer worden de schijven.