FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken LEXUS

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken monteren

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Er kunnen verbrande plekken in de remblokken zitten waardoor deze niet goed in kunnen slijten op de nieuwe remschijven. Remblokken zijn samen met de remschijven het belangrijkste element voor het remsysteem, als de remmen in werking treden dan zullen de remblokken tegen de remschijf gedrukt worden hierdoor zal de auto tot stilstand worden gebracht. Elke LEXUS heeft een eigen VIN-nummer.

Remblok slijtage

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERSUZUKIFERRARIRENAULTCADILLAC. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. In de aftermarkt worden deze sets veel verkocht.

Remblokken voor uw auto

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Er kunnen ook anti tril gewichten boven op zitten. Remvermogen van een auto is afhankelijk van de diameter remschijven. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.