Facebook
Let op, vertraging wegens uitbreiding van ons magazijn! Vandaag besteld, volgende week geleverd!

Remblokken LEXUS

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een standaard kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Voor welk model LEXUS

Remblokken LEXUS

Goedkopen remblokken LEXUS

Remsystemen worden getest op comfort en veiligheid. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Het rempedaal wordt zeer vaak gebruikt. Schokdempers behoren ook tot de veiligheidsonderdelen.

Remblokken vervangen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADADACIAHONDA. Remsystemen voor personenwagens zijn een grote markt. Een remblok set zit gemonteerd in de remklauw van de auto. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Versleten remblokken

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. In de aftermarkt worden deze sets veel verkocht. Als u met een handgeschakelde auto rijdt dan zullen de remblokken doorgaans langer meegaan dit omdat er meer op de motor word afgeremd, bij een automaat zullen de remblokken harder slijten omdat de remmen meer belast worden dan bij een handgeschakelde auto.

Producten
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.