FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken LINCOLN

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken monteren

Deze meten de wielsnelheid. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Remblokken voor uw LINCOLN

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOOJEEPPLYMOUTHFERRARI. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Remblok slijtage

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Als de pas geplaatste remblokken niet rustig in worden gereden dan kunnen de remblokken te heet worden waardoor ze verbanden een inloop termijn van ongeveer 200 á 300 kilometer is gewenst om de remblokken in te laten slijten op de remschijven. Akebono is een producent van Japanse remsystemen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Goedkoop is bij remonderdelen ook vaak duurkoop en is niet verstandig daar het om een veiligheids product gaat.