FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken LOTUS

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblok slijtage

Gietijzer komt minder veel voor als component. Op remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting! Daarnaast leveren wij sport remschijven van Brakemax en sport remblokken en -schijven van het topmerk Brembo. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Een noodstop kan men beter vermijden.

Remblokken monteren

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Het assortiment bestaat wel uit 30.000 verschillende artikelnummers. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Elke LOTUS heeft een eigen VIN-nummer. Remblokken worden geperst en gebakken tijdens productie.

Remblokken voor uw auto

Onze remblokken en remschijven worden vanuit onze eigen voorraad altijd de volgende dag bij u thuis afgeleverd. Remklauwen van de auto moeten ook met een staalborstel gereinigd worden. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Abs is een veiligheidssysteem op de auto. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe pistons.