Facebook

Remblokken LOTUS

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Voor welk model LOTUS?

Remblokken LOTUS

Goedkopen remblokken LOTUS

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Een remblok set zit gemonteerd in de remklauw van de auto. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Remblokken vervangen

Technische specificaties van auto remblokken staan op RemOnderdelen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Zoeken via het auto kenteken is in 90% de juiste remblokken kopen in onze webshop gaat via uw kenteken. Demonteren van een remklauw van uw auto moet als 2e.

Versleten remblokken

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. De auto kan naar links of rechts trekken. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto.