FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken MASERATI

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken monteren

Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Er kunnen ook anti tril gewichten boven op zitten. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MASERATI komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUSBMWISUZUHYUNDAISSANGYONG.

Remblok slijtage

Aan de achterzijde zullen de ongeveer 35.000 kilometer mee gaan. Wielen zijn altijd onderdeel van de remmen. Stuurkogels staan niet in verbinding met remmen. Fading ontstaat door te warme remblokken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Remblokken voor uw auto

Ook draagarmen staan los van de remdelen. Keramisch vet is de vervanger van kopervet. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.