FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken MAZDA

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblok slijtage

Ongelijk afslijten betekend problemen met de remklauw. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLNFERRARICHEVROLETALFA ROMEO. Remvloeistof of motorolie mag nooit op straat lekken. Met als gevolg dat de remschijven krom kunnen raken door oververhitting. Stuurkogels staan niet in verbinding met remmen.

Remblokken monteren

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA komen. Onze remblokken en remschijven worden vanuit onze eigen voorraad altijd de volgende dag bij u thuis afgeleverd.

Remblokken voor uw auto

Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Controleren op slijtage van auto onderdelen is noodzakelijk. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo