Facebook

Remblokken MG

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een standaard kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken MG

Goedkopen remblokken MG

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Als de pas geplaatste remblokken niet rustig in worden gereden dan kunnen de remblokken te heet worden waardoor ze verbanden een inloop termijn van ongeveer 200 á 300 kilometer is gewenst om de remblokken in te laten slijten op de remschijven. Houdt u altijd rekening met weekend, zondagen en feestdagen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen.

Versleten remblokken

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Welke auto heeft de beste remmen? Waarom veranderen de verschillende remsystemen? De beste kwaliteit en prijs verhouding voor auto remblok sets. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Niet gelijk slijten kan ook het probleem van een handrem zijn.

Remblokken vervangen

Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Kopervet wordt niet meer gebruikt bij montage.

Producten
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.