FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken MINI

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken monteren

Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brembo en Brakemax Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer.

Remblok slijtage

Wij leveren remblokken en remschijven van originele kwaliteit voor uw uw auto. Remblokken en remschijven in origineel kwaliteit zijn hetzelfde als u van uw garage gewend bent. Houdt u altijd rekening met weekend, feestdagen en zondagen. Er zijn in Europa wel honderden verschillende merken.

Remblokken voor uw MINI

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Versleten remmen betekend gevaarlijk op de weg. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.