Facebook

Remblokken MINI

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een standaard kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken MINI

Goedkopen remblokken MINI

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Remreiniger reinigt de remmen zeer goed. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Remblokken vervangen

Ook draagarmen staan los van de remdelen. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Het vele gebruik tijdens een rit zorgt voor slijtage. Gaat u ook de remschijven vervangen neem dan ook altijd de remblokken mee dit omdat de oude remblokken ingesleten zijn op de oude remschijven.

Versleten remblokken

Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Heeft u extra ondersteuning nodig met uw keuze? Dagelijks zitten onze remspecialisten klaar om uw vragen te beantwoorden. Demontage van auto blokken gaat eenvoudig. Gemiddeld genomen gaan de remblokken aan de voorzijde van de auto ongeveer 20.000 a 30.000 kilometer mee, dit is uiteraard sterk afhankelijk van de rijstijl, de achterzijde van de auto zal veel langer mee gaan dit om dat de verdeling tussen voor/achter op 80%/20% ligt.

Producten
Remblokkenset achterzijde Budget line
Artikelnr: B-20284
23,91
62,92
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Brembo premium
Artikelnr: P06030
46,54
125,77
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Budget line
Artikelnr: B-20105
154,67
359,71
incl. BTW

Remblokkenset achterzijde Budget line
Artikelnr: B-20284
23,91
62,92
incl. BTW

Slijtindicator achterzijde
Artikelnr: 39607
11,07
28,39
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.