FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken OPEL

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voor uw OPEL

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Andere namen zijn TEXTAR BOSCH JURID FERODO. Zware auto,s hebben meestal grotere remmen. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Remblok slijtage

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix en Brembo Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?

Remblokken monteren

Warm remmen gebeurd alleen op een race circuit. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Remmen trillen ook door te hoge temperaturen in de blokken. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.