Facebook

Remblokken PEUGEOT

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een standaard kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Voor welk model PEUGEOT

Remblokken PEUGEOT

Remblokken vervangen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw PEUGEOT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Remblokken worden gemonteerd met een montageset op een auto. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Als de pas geplaatste remblokken niet rustig in worden gereden dan kunnen de remblokken te heet worden waardoor ze verbanden een inloop termijn van ongeveer 200 á 300 kilometer is gewenst om de remblokken in te laten slijten op de remschijven. Warmte behandeling bepaald het in remmen van de remblok set.

Goedkopen remblokken auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIABUICKDAEWOOTOYOTA. Demonteren van een wiel moet als eerste. Slijtage komt regelmatig voor bij onderdelen in een auto. Remblokken en remschijven in standaard kwaliteit zijn hetzelfde als u van uw garage gewend bent.

Versleten remblokken

Remblokken moeten tijdig vervangen worden. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. In de aftermarkt worden deze sets veel verkocht. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax

Producten
Remblokkenset voorzijde Brembo premium
Artikelnr: P61081
45,04
102,36
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Budget line
Artikelnr: B-20792
23,32
68,58
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Brembo premium
Artikelnr: P61063
31,47
76,76
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Budget line
Artikelnr: B-20384
25,18
76,30
incl. BTW

Remblokkenset standaard kwaliteit
Artikelnr: 36623
23,38
58,44
incl. BTW

Remblokkenset Budget line
Artikelnr: B-26612
20,93
47,58
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.