FacebookWhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!

Remblokken PEUGEOT

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Voor welk model PEUGEOT?

Remblokken PEUGEOT

Remblokken vervangen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw PEUGEOT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Remblokken worden gemonteerd met een montageset op een auto. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Als de pas geplaatste remblokken niet rustig in worden gereden dan kunnen de remblokken te heet worden waardoor ze verbanden een inloop termijn van ongeveer 200 á 300 kilometer is gewenst om de remblokken in te laten slijten op de remschijven. Warmte behandeling bepaald het in remmen van de remblok set.

Goedkopen remblokken auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIABUICKDAEWOOTOYOTA. Demonteren van een wiel moet als eerste. Slijtage komt regelmatig voor bij onderdelen in een auto. Remblokken en remschijven in origineel kwaliteit zijn hetzelfde als u van uw garage gewend bent.

Versleten remblokken

Remblokken moeten tijdig vervangen worden. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. In de aftermarkt worden deze sets veel verkocht. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax