FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken PLYMOUTH

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINICADILLACLANCIATOYOTA. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw PLYMOUTH. Asbest mag niet meer gebruikt worden in remvoering. Abs is een veiligheidssysteem op de auto.

Remblokken voor uw auto

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Ongelijk afslijten betekend problemen met de remklauw. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Remblok slijtage

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Auto remblokken voldoen altijd aan de ECE90R regulering. In ons magazijn heeft RemDiscounter.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen.