Facebook

Remblokken PONTIAC

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een standaard kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Voor welk model PONTIAC

Remblokken PONTIAC

Remblokken vervangen

Warm remmen gebeurd alleen op een race circuit. Zaagsnede in de remvoering is tegen trillingen. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw PONTIAC komen. Hitte in de remschijf is het probleem bij remmen.

Versleten remblokken

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Hoe herken ik de juiste onderdelen voor mijn remmen.

Goedkopen remblokken auto

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Auto remblokken voldoen altijd aan de ECE90R regulering. Veiligheid en comfort is belangrijk voor de klant.

Producten
Remblokkenset voorzijde Budget line
Artikelnr: B-29163
27,54
78,68
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Budget line
Artikelnr: B-29134
25,53
77,37
incl. BTW

Remblokkenset standaard kwaliteit
Artikelnr: 37477
26,96
72,86
incl. BTW

Remblokkenset Budget line
Artikelnr: B-20700
24,10
60,26
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Budget line
Artikelnr: B-29134
25,53
77,37
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.