FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken PORSCHE

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voor uw PORSCHE

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Slijtage komt regelmatig voor bij onderdelen in een auto. Een slijt contact noemt men ook wel slijt indicator.

Remblok slijtage

BREMBO is een toonaangevend leverancier van remsystemen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIAINFINITICADILLACAUDI. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE en Textar

Remblokken monteren

Remsystemen voor personenwagens zijn een grote markt. Gemiddeld genomen gaan de remblokken aan de voorzijde van de auto ongeveer 20.000 a 30.000 kilometer mee, dit is uiteraard sterk afhankelijk van de rijstijl, de achterzijde van de auto zal veel langer mee gaan dit om dat de verdeling tussen voor/achter op 80%/20% ligt. Schuine kanten zijn tegen het piepen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Een voertuig moet opgekrikt worden of op een hefbrug staan.