Facebook

Remblokken RENAULT

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een standaard kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Voor welk model RENAULT

Remblokken RENAULT

Versleten remblokken

Het vele gebruik tijdens een rit zorgt voor slijtage. Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie. U besteld bij RemDiscounter.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Ieder voertuig heeft een andere remweg. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Remblokken vervangen

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Autopartsonline verkoop 2 merken remschijven en remblokken; brembo en abs deze hebben alle gestelde keurmerken zoals TUV en EC90R en zijn goedgekeurd voor uw auto. Kopervet wordt niet meer gebruikt bij montage. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen.

Goedkopen remblokken RENAULT

Remblokken en remschijven in standaard kwaliteit zijn hetzelfde als u van uw garage gewend bent. Gaat u ook de remschijven vervangen neem dan ook altijd de remblokken mee dit omdat de oude remblokken ingesleten zijn op de oude remschijven. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Producten
Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.