FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken RENAULT

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voor uw RENAULT

Trillende remmen komt vaak door overbelasting. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Remblokken worden tegen de remschijven gedrukt. Remschijven en remblokken passend bij uw auto zoekt u makkelijk via uw kenteken.

Remblokken monteren

Een voertuig moet opgekrikt worden of op een hefbrug staan. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONGDAIMLERSUBARUFORD. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Remblok slijtage

Verschil in remvoering materiaal bepaald de remkracht. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.