Facebook

Remblokken ROVER

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een standaard kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Voor welk model ROVER

Remblokken ROVER

Goedkopen remblokken ROVER

Clips achterop zorgen dat ze op hun plaats blijven in de remtang. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Andere namen zijn TEXTAR BOSCH JURID FERODO. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Remklauwen van de auto moeten ook met een staalborstel gereinigd worden.

Remblokken vervangen

Remblokken worden gemonteerd met een montageset op een auto. Schuine kanten zijn tegen het piepen. Sleutelen aan het remsysteem vereist kennis. Remmen trillen ook door te hoge temperaturen in de blokken.

Versleten remblokken

U kunt hier zoeken op kenteken en de juiste remblokken vinden voor uw auto, u heeft keuze uit 2 verschillende kwaliteiten standaard kwaliteit van ABS of de premium remblokken van Brembo. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wielen zijn altijd onderdeel van de remmen.

Producten
Remblokkenset standaard kwaliteit
Artikelnr: 36619
20,63
47,98
incl. BTW

Remblokkenset achterzijde Budget line
Artikelnr: B-26626
21,66
54,15
incl. BTW

Remblokkenset Budget line
Artikelnr: B-26635
25,69
61,16
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Budget line
Artikelnr: B-26076
24,82
68,94
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Budget line
Artikelnr: B-26076
24,82
68,94
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.