FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken ROVER

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voor uw ROVER

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Inremmen moet ongeveer 300 kilometer. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Gemiddeld genomen gaan de remblokken aan de voorzijde van de auto ongeveer 20.000 a 30.000 kilometer mee, dit is uiteraard sterk afhankelijk van de rijstijl, de achterzijde van de auto zal veel langer mee gaan dit om dat de verdeling tussen voor/achter op 80%/20% ligt. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen.

Remblokken monteren

Wij leveren remblokken en remschijven van originele kwaliteit voor uw uw auto. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

Remblok slijtage

Slijtage komt regelmatig voor bij onderdelen in een auto. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Niet gelijk slijten kan ook het probleem van een handrem zijn. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.