Facebook

Remblokken SAAB

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een standaard kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Voor welk model SAAB

Remblokken SAAB

Versleten remblokken

Wij controleren altijd bij de SAAB dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wanneer moet ik auto onderdelen vervangen. De auto kan naar links of rechts trekken. Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie.

Remblokken vervangen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Een noodstop kan men beter vermijden.

Goedkopen remblokken auto

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe rubberdelen en nieuwe glijbussen. Welke auto heeft de beste remmen? Waarom veranderen de verschillende remsystemen? De beste kwaliteit en prijs verhouding voor auto remblok sets. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo.

Producten
Remblokkenset achterzijde Budget line
Artikelnr: B-20700
24,10
60,26
incl. BTW

Remblokkenset Brembo premium
Artikelnr: P24148
54,76
124,47
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Budget line
Artikelnr: B-20288
27,66
74,76
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Brembo premium
Artikelnr: P10011
63,14
166,15
incl. BTW

Remblokkenset voorzijde Brembo premium
Artikelnr: P59043
51,38
131,73
incl. BTW

Remblokkenset Brembo premium
Artikelnr: P59044
38,64
104,42
incl. BTW

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.