FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken SKODA

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken monteren

Rembloksets kopen voor een auto gaat simpel op onze website. Gemiddeld genomen gaan de remblokken aan de voorzijde van de auto ongeveer 20.000 a 30.000 kilometer mee, dit is uiteraard sterk afhankelijk van de rijstijl, de achterzijde van de auto zal veel langer mee gaan dit om dat de verdeling tussen voor/achter op 80%/20% ligt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SKODA komen. Trillende remmen komt vaak door overbelasting.

Remblok slijtage

De remslangen hoeven niet altijd gedemonteerd te worden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Vaak moeten auto remblokken eerst in geremd worden. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Remblokken voor uw auto

Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONGSAABCHEVROLETISUZU. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.