FacebookWhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken SMART

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken monteren

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SMART, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Remblokken zonder remstof bestaan niet. De juiste onderdelen zoeken wij via het auto chassisnummer. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt.

Remblok slijtage

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODABEDFORDPORSCHEDAIMLERLEXUS. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Schokkend remmen van de auto betekend controleren. Veiligheid en comfort is belangrijk voor de klant.

Remblokken voor uw auto

Pas op voor namaak producten zonder keurmerken. Wielen zijn altijd onderdeel van de remmen. Goedkoop is bij remonderdelen ook vaak duurkoop en is niet verstandig daar het om een veiligheids product gaat. Groeven in remschijven is slecht voor de blokken.